ELITE S7 – FAT BURNER NO.1 MALAYSIA



ELITE S7 – FAT BURNER NO.1 MALAYSIA


HARI2 TESTIMONI BARU CUSTOMER TURUN BERBELAS KIL0 MASUK. 

MEMANG HURU HARA !


"Saya tahu ramai korang yg ade masalah beratt badann & dah cuba mcm2 produk kurussss tp masih tak kuruss2. KENAPA YER???…… sbb produk yg korang guna sblm ni TAK BERKESANNN. Membazir duit ajeee."

"Bagi saya bantu korang tepis ejekan orang yang negatif? Saya SERIOUSS nak tolong !"

Tapi kalau nak tahu lagi lanjut meh sini nak cerita.


MEMPERKENALKAN :
.








=======================
ELITE S7 HYBRID FAT BURNER 
=======================

Satu2nya Fat Burner yg ada 4 FUNGSI PENTING utk tubuh badan. Elite S7 tidak seperti produk2 lain dlm pasaran. Jap saya terangkan setiap satu2 :- 

Ultimate Fat Burner
…. Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dlm Elite S7 ni terdiri drp 7 bahan terbaik dunia yg diuji pakar. Terbukti power giler utk mencairkan lemak dgn mudah. 

Power Detox
…. Banyak toksin dlm tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai payah sgt nak kurusss. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk2 lain di pasaran. 

Triple Energy Booster
…. Makan satu sachet Elite S7 akan buat anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak caya..leh try satu sachet dan try main futsal sejam. Kompem tak berhenti sampai habis game. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar dan mengurangkan selera makan.

Collagen
…. Kolagen adalah ramuan bonus dlm kandungan Elite S7. Selepas sebulan anda akan rasa perbezaan pada kulit. Lebih cerah dan anjal. 

Bkn saya sorang jer yg dah kurusss tapi ramai lagi yg telah berjaya.



======================
PENTING : ELITE S7 LULUS KKM 
======================

➜ Lulus KKM No Rujukan 130715/07/099 

So jangan risau produk ini mmg dijamin 200% selamat dari bahan2 terlarang. 





======================
ELITE S7 SANGAT SUPERB KERANA..
======================

✔ Beraat baadan cepat turun wpun takde masa nak bersenaam & diett

✔ 'Membuang' lebih mudah. Tak perlu lepak lama2 dlm toilet 

✔ Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat. Tak perlu MC selalu pasni

✔ Baadan tidak cepat lesu & letih

✔ Seleraa maakan terkawal

✔ Harga terlajak murah dengan 4 fungsi yg berlainan. Tak perlu beli 4 produk

HARGA? Jangan risau tentang harga kerana kami Ada OFFER KHAS utk korang.



=======================
PROMOSI HARGA CUN !
=======================

Harga Asal  RM 210



Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170
Harga Promosi ➜ RM 170




Anda Jimat ➜ RM 40


Promosi adalah terhad kpd 100 org terawal sahaja. Siapa rasa dia nak body cun dulu, dia dapat.

TEMPAH SEKARANG !!! Jangan biarkan orang lain ejek korang mcm tong dram lg !!









=======================
CARA PENGAMBILAN !
=======================

Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air.
Minum setiap pagi selang 2 hari.





TESTIMONI




















FAQ

Q - 1 botol boleh tahan brp lama?
A - 1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum
       result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 
       sachet pagi.

Q - Ibu menyusu boleh amik x?
A - Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.

Q - Cara minum Elite S7?
A - Amik 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu
      diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas 
      air suam kemudian minum Elite S7.

Q - Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
A - Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.

Q - Klu amik S7 pastu berat makin naik cmne?
A - Ingredients ni semua menguruskan. Kalo naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari
      biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn
      mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.

Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

Q - Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
A - Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.

Q - Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
A - Nope. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.

Q - Fibroid or cyst boleh amik x?
A - InsyaAllah selamat

Q - Perlu bersenam tak?
A - Terpulang….klu bersenam or jogging is a bonus…lg cepat pembakan lemak berlaku  
      dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & takde masa
      nk exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.

Q - Seawal umur brp boleh minum s7?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun.

Q - Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
A - Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

Q - Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
A - Sebenarnya xde mslh tp klu ada simpton2 spt jantung berdegup laju or simpton2 lain
      perlu stop segera.

Q - Gastrik boleh minum x?
A - Yes boleh. Tp lps 10 minit minum s7 kena makan. Jgn biar perut kosong










Tag: elite s7 hybrid fat burner agen dealer pengedar stokiselite s7 hybrid fat burner harga murah originalelite s7 hybrid fat burner testimoni review








Previous
Next Post »

G+ FOLLOWERS